“Ng’s design details reflect his thoughtfulness and depth.” —Elle Decoration

Pokfulam Project

薄扶林項目

In 2010, Jason designed the interior for a 1,450-square foot apartment in a low-rise residential building on Pokfulam Road. The unit features a generous dining room, a 300-square foot kitchen, and an open bathroom with floor-to ceiling glass walls connecting to the master bedroom. Combining organic materials such as oak, mahogany and granite with China-chic elements like lacquered furniture and period artworks, the modern abode evokes the sensibility of David Tang’s China Club and the nostalgia of a Wong Kar-wai film.

Media attention

The Pokfulam home has been used as sets to shoot fashion magazine spreads and TV programs. The apartment was also featured in:

See-through bathroom walls create a spa-like ambience

Explore related pages

Top